M-Eye Photography
 

Jouw trouwe vriend!

M-Eye Photography heeft een ruime ervaring in hondenfotografie als professioneel dierenfotograaf.

Topkwaliteit, kennis en ervaring staan bij mij voorop. Ik heb mij onder anderen gespecialiseerd in het fotograferen van dieren. Honden en paarden om precies te zijn.

Mijn werk is zeer herkenbaar door de rustieke sfeer die ze hebben of sprankelende & kleurrijke foto’s. Bij de fotoshoot op locatie maak ik dan ook altijd gebruik van natuurlijk licht. Het mooiste licht van de dag heb je in de ochtenduren (bij zonsopkomst) en in de avonduren (bij zonsondergang).

Tijdens de fotoshoot op locatie welke plaats vindt naar keuze, draait alles om jou en je hond. De fotoshoot is een fijne ervaring, zonder dwang of tijdsdruk. Om het mooiste resultaat te krijgen neem ik dan ook ruim de tijd voor een fotoshoot.

 

_DSC0086a.jpg

Ben jij ook op zoek naar iets bijzonders en wil je de zekerheid van mooie foto’s? Boek jouw reportage dan bij M-Eye Photography.

TIPS!

Hieronder staan enkele handige tips voor de fotoshoot:

  • Neem een of twee van zijn/haar favoriete speeltjes of snoepjes mee om daarmee aandacht te trekken.
  • Het beste en mooiste resultaat krijg je als jou hond goed naar jouw aanwijzingen luistert. Het is handig dat je daarom alvast een paar keer van te voren met hem/haar oefent.
  • Het is heel handig om eventueel een extra persoon mee te vragen om te helpen tijdens de fotoshoot.
  • Zorg dat je zelf ook lekker in je vel zit. Je hond zal jouw gevoel namelijk heel goed aanvoelen.