M-Eye Photography
 

Afdrukmogelijkheden

Foto’s op canvas. 

De eersteklas premium afdruk op canvas onderscheidt zich door heldere contouren en intensieve kleuren. Om te zorgen dat dit ook zo blijft, wordt het canvas op frame beschermd tegen UV-straling. Bovendien zijn ze absoluut spiegelingsvrij. Dat maakt jarenlang een blijvende indruk.

Foto’s op alu-dibond.
Wilt u uw foto’s een tijdloze en minimalistische uitstraling geven? Dan is alu-Dibond een hele mooie keuze! Dit is een combinatie van een hoogwaardige materiaalcombinatie bestaande uit twee smalle aluminiumlagen met een zwarte poly-ethyleenkern. Het is zeer licht en solide en beschikbaar in 3 varianten.

Foto’s achter/onder acrylglas.
Wilt u uw beste foto's in galeriekwaliteit laten afdrukken? Dan is een foto achter (met echte fotoprint) of onder (directdruk) acrylglas de juiste keuze. Het assortiment bestaat uit vijf verschillende acrylglasproducten. Daarnaast hebt u nog de keuze uit 'hoogglans' of 'mat’.

Foto’s op HD Metal Print.
Met de sublimatiedruk op aluminium krijgt uw foto een buitengewone kleurenglans op een fascinerend materiaal. Het ultradunne aluminium geeft de foto een opvallende uitstraling dankzij het matte of glanzende oppervlak, met geborsteld of wit gelakt metaal. Het speciale productieproces verandert kleurintensieve motieven in buitengewone en onvergetelijke kunstwerken, die krasvrij en watervast zijn. U kunt uw HD Metal Prints binnen of buiten ophangen, in de keuken of in de badkamer, en zelfs in de sauna.

Canvas print UV Fine Art.
De typische structuur van deze hoogwaardige canvas print UV Fine Art geeft uw motieven een bijna tastbare levendigheid. De fantastische kleurendruk van de UV Art Print-techniek garandeert verzadigde en stralende kleuren.
De canvas print UV Fine Art kan op frame gemonteerd worden. U hebt hierbij de keuze uit drie diktes of een frame met 3D-effect. Met een witte rand of een hoogwaardige lijst op maat geeft u uw canvas afdruk een individuele look.

Directdruk op geborsteld aluminium.
Uw foto als directdruk op een geborstelde alu-Dibondplaat in BUTLERFINISH® look is een blikvanger van heel bijzondere aard: alle witte of zeer heldere delen van uw foto worden niet mee gedrukt, maar behouden het karakteristieke oppervlak van het horizontaal geborstelde aluminium. Niet alleen vanuit esthetisch standpunt is dit product een highlight voor uw fotomuur – het samengestelde materiaal is ook uiterst stabiel en heeft een lange levensduur. Uw werk is zowel binnen als in een beschermde ruimte buitenshuis optimaal uitgerust tegen externe invloeden zoals binnenvallend licht, temperatuur en vocht.

Echte fotoafdruk op hout.
Een echte fotoafdruk op hout overtuigt door zijn natuurlijke, op een object lijkende uitstraling. Als multiplexplaat met natuurlijke randen of als antracietgrijze MDF-plaat – Uw foto op de massieve houten achterwand is tegelijkertijd een attractief galerieobject en een stabiele beelddrager. De foto wordt belicht op Fuji Crystal DP II, het hoogwaardigste fotopapier voor fotoafdrukken. Hier begint elke kleurschakering te stralen. Als bescherming voor invloeden van buiten wordt de afdruk gelamineerd met een UV-beschermfolie en wordt gecacheerd op de massieve houten achterwand. Opdat u uw werk meteen na de levering aan uw fotowand kunt presenteren, is de praktische geïntegreerde ophanging in de prijs inbegrepen.

De afmetingen en prijzen van deze afdrukmogelijkheden worden op aanvraag toegezonden.