M-Eye Photography
 

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Hoe mooi is het als er een nieuw leven op komst is! De zwangerschap is voor iedereen een bijzondere tijd en bij uitstek geschikt om deze herinneringen vast te laten leggen. Dit kan voor jullie zelf, voor jullie kind later of als prachtig cadeau voor familieleden. Zijn jullie op zoek naar een fotografe die op een professionele en creatieve manier jullie zwangerschap kan vastleggen? Dan zijn jullie bij mij aan het goede adres.

Mijn fotoshoots worden uitgevoerd op locatie bij daglicht en in de studio. De mooiste foto’s bij daglicht krijg je door ’s ochtends vroeg bij zonsopkomst of eind van de dag bij zonsondergang te fotograferen. Ik ben in het bezit van diverse zwangerschapsjurken om de bepaalde sfeer in de foto te krijgen. Maar wil je graag in je eigen kleding gefotografeerd worden, is dit uiteraard mogelijk.

Zijn jullie op zoek naar iets bijzonders en willen jullie de zekerheid van mooie foto's? Neem een kijkje in mijn portfolio en boek jullie reportage bij M-Eye Photography.

 

 

3467DSC0034a.jpg

TIPS!

  • Je kunt uiteraard de fotoshoot plannen wanneer je maar wilt, maar meestal wordt er gekozen voor de 32e t/m 36e week van de zwangerschap. Dan is de buik mooi rond, en voelen de meesten zich nog fit genoeg om langs te komen.
  • Je kunt zelf accessoires meenemen voor de fotoshoot, denk aan de echofoto, kleertjes, schoentjes, knuffels enzovoort. Deze accessoires kunnen dan ook terugkomen bij een eventuele newbornshoot. 
  • Als je beslist om je in je eigen kleding te laten fotograferen, trek dan bij voorkeur kleding aan die geen striemen geeft op of rond de buik en die je buik goed laat opvallen.
  • Zwarte en witte topjes staan vaak mooi op zwangerschapsfoto’s. Vooral als ze de buik niet bedekken en je een bh draagt met bandjes in dezelfde kleur. Als jullie foto’s willen laten maken van jullie samen hou dan rekening met een kledingkeuze die op elkaar is afgestemd. Dan gaat namelijk de aandacht naar jullie gezichten en de buik.
  • Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt.
  • Een detailfoto van je buik met jouw of jullie handen erop wordt extra mooi als de nagels er goed verzorgd uitzien