M-Eye Photography
 

Werkwijze

Via de contactbutton kun je een afspraak met mij maken voor een fotoshoot. Mocht je nog vragen hebben dan kun je die daarin ook vermelden. Ik neem dan contact met je op om je wensen met je te bespreken en je vragen te beantwoorden en een definitieve afspraak te maken.

Op de dag van de fotoshoot zoeken we op de locatie van jouw keuze naar een mooie plek om te fotograferen. De reportage zal gemiddeld 1 uur duren. Tijdens de fotoshoot kun je alvast een aantal foto’s op de camera bekijken.

Op kantoor worden alle foto’s geïmporteerd op de computer, waar ik elke foto beoordeel op kwaliteit en uitstraling.
Na enkele dagen ontvang je een mail met daaraan bijgevoegd een contactsheet waar de geselecteerde voorbeeldfoto’s (op klein formaat met watermerk) op staan. Je kunt nu de foto’s uitkiezen die je wilt bestellen. Wil je de foto’s liever op een groter scherm zien? Geen probleem, dan kunnen we een afspraak maken bij mij op kantoor voor het bekijken en bestellen van de foto's.

Ik bevestig je bestelling per mail en dan ga ik aan de slag met je foto’s. Ze worden stuk voor stuk professioneel geretoucheerd (nog mooiere kleuren, storende elementen weg, etc). Daarna stuur ik de foto’s naar mijn leverancier die ze voor je zal produceren.
Binnen enkele dagen tot maximaal een week (afhankelijk of er feestdagen tussen vallen) ontvang je de bestelling per post, of kun je ze bij mij af komen halen en kun je genieten van jouw prachtige foto’s!

 

Contactformulier